Om den här sajten

MiamiFlorida.se är en av Sveriges äldsta och mest välrenommerade reseguider till Miami och Florida, den har funnits på nätet sedan 2008.

Om sajten

2018 togs webbplatsen över av Zedonk AB som drivs av den erfarna reseredaktören Göran Ingman. Sidan uppdateras just nu med ny design och nytt innehåll.

Syftet är att skapa en relevant och pålitlig reseguide till en destination som bara växer i popularitet bland skandinaviska resenärer, något som understryks av att det numera går att flyga direkt med SAS till Miami, från såväl Stockholm som Köpenhamn och Oslo.

Vi hoppas att du får nytta av informationen – och att du får en fantastisk resa till Miami och Florida.

Annonser och partnerskap

På den här webbplatsen visas inga annonser. Vi har valt att göra så för att vi vet att det ger en bättre upplevelse för våra besökare.

Däremot finns länkar till våra partnerföretag, till exempel inom hotellbokning, bokning av flyg, hyrbilsförmedlare eller köp av biljetter till sevärdheter, guidade turer eller evenemang.

Om du går via en sådan länk och gör en bokning, får vi en liten kommission av vår partner. Det är så vi finansierar våra reseguider.

Viktigt för dig att veta är att det inte blir dyrare för din del. Vår kommission läggs inte på ditt pris, utan tas från partnerföretagets marginal. Tvärtom är det så att de partners vi använder håller priser som nästan alltid är lägre än konkurrenterna – de flesta har en lägsta pris-garanti.

Har du frågor eller förslag på förbättringar? Mejla gärna på hej@miamiflorida.se.