Nattliv i Miami

Nöjesliv i Miami

Nöjeslivet i Miami är väldigt utbrett och det finns allt att välja på för alla smaker. Atmosfären är, motsatt vad man kanske kan tro, varm och välkomnande. Är man ute i god tid och kommer dit välklädd finns det stor chans att man kommer in på något av de större och lyxigare ställena. Ett annat tips är att vara ute i god tid innan tillströmningen sätter igång. Längs med till exempel Washington Avenue, Ocean Drive och Collins Avenue gäller det att se upp för alla limousiner som kommer körande. Dessa är oftast på väg till någon av de allra flashigaste klubbarna eller gigantiska hotellen, kanske med en kändis så slå en extra blick. Nedan fäjer några exempel på nattklubbar och diskotek

Delano
Är ett stort hotellkomplex som alltid är väldigt trendigt. Det första du ser när du kommer in genom entrédörrarna är en stor och massiv pelarsal med högt i tak. Du möts även av dunkande bakgrundsmusik och massor med människor. Det finns också en baravdelning vid pollen där du kan ligga och smutta på en drick i någon av de stora sängliknande skapelserna som står utställda längs med poolen. Adressen är: 1901 Collins Avenue.

Liquor Lounge
Ett mycket underligt ställe är Liquor Lounge med adressen; 1560 Collins Avenue. Det ligger centralt, med bra priser, trevlig personal, biljardbord samt lång bardisk. Trots detta är där nästan alltid folktomt, vilket verkligen är ett mysterium. Oavsett när på dygnet man kommer dit är det bara ett få antal människor som hittat dit. Det är värt ett besök, om inte annat så för att ta reda på vad det egentligen är som inte stämmer…

Mango´s Tropical Café
Detta är ett väldigt populärt ställe om man tycker om att dansa och röra på sig, för sitta still är det sista du gör på detta stället. Interiörerna består av influenser från Tropikerna och i mitten av det stora dansgolvet är en scen där livemusiken och olika framträden avlöser varandra. Alla dansar med alla på klubben och personalen, som består av modeller och professionella dansare, är med mitt bland mängden av folk. De karibiska rytmerna fyller lokalen och tar även upp stora delar Ocean Drive. Du kommer att sova gott efter ett besök på klubben och ont o fötterna..?? Ja, det kommer du att få me det är det värt!! Du hittar Mango´s Tropical Café på 900 Ocean Drive.

Shore Club
Ett ställe som du absolut inte får missa när du är i Miami är, Shore Club. Det är ett megadesignat hotell och nattklubbs ställe som bjuder på allt som är trendigt. Letar du efter kändisar är detta stället du ska bege dig till. Runt midnatt fylls framsidan på klubben av limousiner med tonade rutor och chansen att få se en kändis kliva ur någon av dessa är stor. För att komma in gäller det att klä sig väldigt vårdat och när du väl är inne kan du njuta av drinkar i skybaren, mysa längs med någon av barerna utomhus eller slappa på en av sängarna, som precis som på Delano, står utställda längs med poolen.