Aktiviteter i Miami

Aktiviteter i Miami

Om man tröttnar på sol och bad eller shoppande finns det andra aktiviteter som man bör prova på när man besöker Miami.

Är man golfintresserad och kommer till Miami är det nästan ett måste att gå en runda på en av de 1000 olika banor som finns i området. På hotellen kan man få kartor över vart de olika banorna ligger belägna samt information om vilken/vilka som är bäst att spela på sam vilken kvalitet de håller.

Det finns några hotell som har egen golfbana om man vill bo riktigt nära. Ett bra exempel är Shula´s Hotel, Golf Club & Athletic Club som ligger beäläget på 6842 Main street i Miami Lakes. Här kan man gå olika golfkurser beronde på vilken nivå man ligger.

Miami Beach Golf Club är designad och byggd av Arthur Hills. Den är väldigt attraktiv med sitt läge nära de flesta hotellen samt sin mycket höga klass. Här finns även möjlighet att inhandla allt i golfväg.

En annan aktivitet som är mycket uppskattad i Miami är dykning. Det finns massvis med dykbutiker, arrangörer samt instruktörer om man är intresserad av att ta dykcertifikat. Det finns en bra sida man kan besöka om man vill se vad det kostar och hur det går till på www.navquest.com. Dyka kan man göra längs med hela kusten och både utanför Miami Beach och South Beach.

Har du redan dykcertifikat kan det vara värt att prata med någon av dykarrangörerna om vart man ska och får dyka för att få se den vackra naturen som döjer sig under ytan.

Det är även populär att ta sig ner till Key West där det sägs att den bästa dykningen går att hitta. Det tar cirka 3-4 timmar att ta sig ner med bil men det är väl värt tiden. Ett underbart djur- samt växtliv väntar på att upptäckas i vattnet.

För den fiskeintresserade finns det ett antal pirer där man kan stå och fiska. Har man inte med sig metspö eller liknande går detta att hyra på ställen utmed stranden. Det finns även båtar man kan chartra i alla småbåtshamnar för att bege sig ut på fiske-, insjö-, kust- och djuphavsfiskeexpeditioner.